Saturday, April 7, 2012

Dah sampai seru??

"Saya belum sampai seru lagi la untuk bertudung"

"Duit nak p haji dah cukup, tapi belum sampai seru lagila nak naik haji"

"Belum sampai seru lagila nak kawin"

ayat yang selalu kita dengar dalam perbualan di kalangan masyarakat Melayu
(yeke, aku main petik je, muahahahahahaha)

ape2 pun, persyaitannirrrraajjjjjiiimmmmkan ape yang aku meerepekkan diatas.

Aku nak cakap yang sekarang ni aku sangat tersentuh apabila terserempak dengan kanak2 3 tahun ke bawah.

Sangat sweet mereka dgn muka penuh innocent....

timbul di benak pemikiran yang aku pun nak ada budak kecik macam tu..

senang citer nak ada anakla....

but...........................................................................................

aku lelaki dowh...... maneleh nak ada anak tanpa perempuan.....

kalau perempuan bolehla nak buat permanian beradas ke... jadi ibu susuan ke...

aku lelaki...... so how???? I need a mother for my child/children.

Cannot do this alone lorrhhh...

Then realise how great women are.... (damn aku xsuke part ni, always a diskriminasi gender thinking)

Anyone to be mother for my children??

*actually da berkenan kat this gurl.... tp dia malu2 sket...



nak pi mengorat sat.. wish me luck guys!!!


p/s: sdg bekerja keras demi mencapai impian. Gudluck mat ezad!!

p/s 2: mendoakan put selamat deliver nnti.. boleh main2 dgn anak beliau... hehehe

5 comments:

  1. haha..setelah 4 tahun mnjadi kwn kamu..sy rase sgt kagum ble mndengar kata2 kebapaan dr kamu..haha..sgt manis..anyway..sy mndoakan agar awk bahagia selama2nya dgn dia..im sure she'll be the happiest person in da whole wide world..betuah woo..

    ReplyDelete
  2. i hope so... hehe.. ntahla tibe2 sgt nak jadi bapak org... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm..cpt2la beranak..haha

      Delete
    2. by the way..put da bersalin ni..jom la p tgk anak dia..kamu tu lmbt sgt blk la..huhu

      Delete
  3. waduh2..sgt keboringan ini..duk bace blog syahmi & zarep..(tp zarep punye xleh bace, xtau nape, maybe dia da delete kot) sy bru update blog sy..ce tgk..penuh dgn gambo jela..huhuii

    ReplyDelete